Algemeen

Algemene gegevens

Op deze pagina vindt u overzichtelijk veel informatie welke u kunt gebruiken voor, tijdens en na uw verblijf op Ferienresort Bad Bentheim. U kunt hier bijvoorbeeld lezen over de check-in procedure. Ook leest u hier hoe u op een ontspannen manier op ons park terecht komt door middel van de routebeschrijving.

Vragen?

Mist u nog informatie op deze pagina, of is u iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, dan proberen we uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden!

Over Ferienresort Bad Bentheim

Net over de grens in het Duitse Nedersaksen, vlakbij het karakteristieke stadje Bad Bentheim, is vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim gelegen. In het prachtige bosrijke gebied van Graafschap Bentheim verblijft u in een luxe villa met de juiste service. Door de fantastische ligging en logische inrichting geniet u van alle rust en ruimte.

De geschiedenis en natuur van het Graafschap zijn duidelijk merkbaar op het park. De bomen van honderden jaar staan verspreid over het glooiende bosrijke gebied. Tijdens uw verblijf in een van de villa’s komt u echt tot rust. Zowel uw verblijf, het park en de omgeving zijn bij uitermate geschikt voor kinderen. Het park heeft speeltuintjes op het terrein en beschikt ook over een indoorspeeltuin.

Maak een heerlijke wandel- of fietstocht, bijvoorbeeld in het UNESCO-natuurpark TERRA.vita. Neem een duik in het nabijgelegen zwembad en maak uw bezoek compleet met een bezoekje aan de sauna. De rijke historie van de burcht en vele bezienswaardigheden in de omgeving zorgen voor een leuke activiteit voor overdag. Steden als Münster en Osnabrück of het Nederlandse Enschede liggen op korte afstand van het park.