Aankomst-vertrek

Keycard

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf (als sleutel)
  • legitimatie op het park

De laatste drie cijfers op de Keycard geven uw bungalownummer weer. De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal gelieve onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Attentie: bewaar de Keycard niet in de zon op het dashboard van uw auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten en mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Dat kan natuurlijk gebeuren en wij lossen dat met alle plezier op. Helaas levert dit echter regelmatig veel extra kosten op. Bewaking of parkreceptie moet ’s avonds thuis of op andere locatie worden opgeroepen om deur te komen openen. In een aantal gevallen wordt daarom voortaan een vergoeding gevraagd voor deze service. Deze vergoeding van € 37,50 wordt dan ingehouden op uw borgsom. We rekenen deze kosten alleen in het geval u:

  • Melding maakt van kwijtraken of in woning laten liggen van de Keycard na 18:00
  • Er speciaal iemand van buitenaf moet komen om uw accommodatie te openen.

In het geval er al bewaking of receptie aanwezig is op het park wordt voor de hulp vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Ook bij een defecte Keycard wordt u gewoon zonder kosten geholpen.

Openstaande posten

Staat er op uw voucher een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heeft u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt, of gaat u dit direct doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bankafschrift of acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Aankomst op ons park

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Als u voor die tijd aankomt, dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein en eventueel vast een bezoekje brengen aan één van de horecagelegenheden. Aanreizen kan op vrijdag en maandag tot uiterlijk 20.00 uur en op de andere dagen tot 17.00 uur. Om uw sleutel te activeren kunt u zich melden bij de incheckzuil bij de ingang van het park. LET OP: Als u uw sleutelkaart niet bij deze zuil incheckt werkt deze niet op de deur van de accommodatie.

Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie?

U kunt uw sleutel activeren bij de incheckzuil en daarna doorrijden naar uw vakantiehuis. Bij de incheckzuil staat op een bord aangegeven hoe u moet rijden om uw bungalow te vinden. De bungalows zijn toegankelijk met de Keycard. U opent de voordeur door de Keycard (met tekstzijde ´Keycard´ links) in het slot te steken. Nadat u de kaart weer uit het slot hebt gehaald en het lampje groen brandt kunt u de deurkruk naar beneden duwen en de deur openen. Meldt u op uw aankomstdag bij de receptie zodat het park op de hoogte is van uw aanwezigheid!

Belangrijk! Heeft u een arrangement geboekt? Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op de aankomstdag begint denkt u er dan aan om vóór 17.00 uur aan te reizen i.v.m openingstijden van de horecagelegenheden.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw bungalow gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen, een waarborginventarisenvelop en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt in uw bungalow/villa.

Inventaris

In uw bungalow/villa treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor deze is ingericht. Mocht u niet geheel tevreden zijn over uw accommodatie, meldt dit a.u.b. meteen bij de receptie, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Bestek
messen
lepels
vorken
koffielepels en/of theelepels
slacouvert
sauslepel
groentelepels
soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen
aardappelschilmesje
asbak
bakspaan
blikopener
broodmes
garde
roerlepel
kaasschaaf
kurkentrekker
pannenonderzetter
snijplank
theekan
vergiet
keukenafvalemmer
stoffer en blik
bezem
toiletborstelgarnituur
Glasservies
wijnglazen
limonadeglazen
bierglazen

Pannen
set kookpannen
koekenpan

Serviesgoed
koffiekopjes
koffieschoteltjes
mokken en/of theeglazen
soepkoppen en/of diepe borden
ontbijtborden
grote borden
dessertschaaltjes
schalenset
eierdopjes

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Wij verzoeken uw bezoek in geval van overnachting vooraf op de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun vervoermiddel op het algemene parkeerterrein parkeren.

Vertrekregeling

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw bungalow/villa te verlaten. Uiteraard is het nog wel mogelijk gebruik te maken van onze horecagelegenheden voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch. Keycards hoeven NIET retour wanneer u op uw vastgelegde vertrekdag vertrekt.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze ‘eindcontrole’ zijn wij genoodzaakt geweest u een borgsom à € 65,-/ € 115,- per gereserveerde bungalow/villa per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt in de week volgend op uw vertrek teruggestort, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien IBAN nummer bekend is.