Groepsaccommodatie Duitsland

Samen ontspannen, genieten, en ontdekken

Samen met familie, vrienden, of collega’s gezellig een weekje in Duitsland van de natuur en cultuur genieten, wie wil dat nu niet? Als u een groepsaccommodatie Duitsland zoekt, kunt u bij Ferienresort Bad Bentheim terecht voor luxe bungalows geschikt voor een reisgezelschap tot maar liefst 14 personen! Ferienresort Bad Bentheim is gelegen in het gelijknamige stadje Bad Bentheim in de Duitse deelstaat Nedersaksen en is voorzien van alle gemakken. Ook natuurliefhebbers en cultuurfanaten kunnen hier tijdens een vakantie in Duitsland hun hart ophalen.

Groepsaccommodatie DuitslandGroepsaccomodatie Duitsland

Onze accommodaties

Op Ferienresort Bad-Bentheim zijn er voor zowel kleine groepen als grote groepen verscheidene groepsaccommodaties Duitsland beschikbaar. Wij beschikken over groepsverblijven voor de volgende groepssamenstellingen:

Groepsaccommodatie Duitsland

Als u met uw groep wil genieten van nog meer luxe, kunt u er ook voor kiezen een groepsaccommodatie Duitsland te boeken met sauna! En als uw trouwe viervoeter ook tot uw reisgezelschap behoort, kunt u er ook voor kiezen een huisdiervriendelijke accommodatie te boeken.