Faciliteiten voor ultiem vermaak

Ferienresort Bad Bentheim is van alle gemakken voorzien. Voor uw boodschappen kunt u terecht in de Food Market. ’s Avonds kunt u heerlijk dineren in het restaurant. Overdag worden er verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd bij de Koos Kids Club. Daarnaast beschikt het park over bowlingbanen, een indoorspeeltuin, midgetgolf en speeltuinen met speelveldjes.

Tegenover het park is het gemeentelijk overdekt zwembad gelegen waar u heerlijk kunt zwemmen. Het zwembad heeft een apart kinderbad en een buitenbad. Als gast van Ferienresort Bad Bentheim en Resort Hotel Bad Bentheim kunt u het zwembad eenmalig gratis bezoeken. De prachtige omgeving buiten het park kunt u eenvoudig per fiets verkennen, welke u op het park kunt huren.

Het park biedt voldoende vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Midden in het park ligt het centrumgebouw, waar de indoorspeeltuin gevestigd zit. Ook is hier een bowlingbaan te vinden.

Midden op het park staat het centrumgebouw. Hier zijn naast de bowlingbaan, het speelparadijs en alle andere faciliteiten ook de eet- en drinkgelegenheden van het park ondergebracht. Neem na het midgetgolfen plaats op het terras om gezellig wat met zijn allen te drinken.

Als gast van het park krijgt u eenmalig gratis toegang tot het BadePark Bentheim. Dit Zwembad Bad Bentheim is direct tegenover het park gelegen: ideaal dus! In het familiebad kunt u heerlijk zwemmen, wordt u meegevoerd in de stroomversnelling of ontspant u bij een van de massagedouches.

Ferienresort Bad Bentheim beschikt over een fietsverhuur waarmee u gemakkelijk de omgeving kunt gaan verkennen. Tevens hoeft u geen eigen fietsen mee te nemen, dat scheelt een hoop werk. Er zijn fietsen voor klein en groot voorzien van alle gemakken. Huur een fiets en trek de omgeving in.

Ferienresort Bad Bentheim heeft een receptie waar u terecht kunt voor alle vragen en/of opmerkingen. Bij de receptie checkt u tevens in en uit.

Bij Beauty Salon Pure Silk kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen, klassieke massages, gezicht- en hoofdhuidmassage, maar ook voor wimperextensions en harsen bent u van harte welkom!