Dagje uit voor jong en oud

Dagje uit in de omgeving van Bentheim

Tijdens uw verblijf op Ferienpark Bad Bentheim, kunt u in de omgeving leuke uitstapjes maken. Het park is gelegen in een veelzijdige omgeving en is daardoor een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en de naburige steden.

Kasteel Bentheim is niet alleen ontzettend oud, het is ook de grootste hoogteburcht van Noordwest-Duitsland. Het middelpunt van het kasteel is de Katharinenkerk, maar het strategisch centrum bevindt zich in de 30 meter hoge Kruittoren.

In dierentuin Nordhorn is altijd wat te zien! Het park heeft 90 verschillende diersoorten en meer dan 1000 dieren in totaal. Tussen 10.50 uur en 16.30 worden de dieren gevoederd. Tijdens het voederen vertellen de dierenverzorgers allerlei interessante weetjes over de dieren.

Niet voor niets wordt Bad Bentheim in één adem genoemd met wellness: het heerlijke Bentheim Mineral Therme laat ontspannen op meer dan 3000 vierkante meter. De thermen beschikt over drie baden, een groot saunalandschap en heel veel extra’s als zonnebanken en diverse rustzones.