Weekendje weg Duitsland

Weekendje weg Duitsland

Ontdek het prachtige Duitsland

Duitsland is onder Nederlanders erg populair voor een korte vakantie zoals een Weekendje weg Duitsland. Er zijn diverse mogelijkheden en het gehele jaar door is het fijn vertoeven in dit veelzijdige land. Duitsland staat voor plezier en ontspanning. Door de prachtige steden, veelzijdige cultuur en fascinerende natuur is er voor ieder wat wils. In de winter is Duitsland een veelgeliefde wintersportbestemming. Door de gezellige dorpjes en korte pistes ideaal voor gezinnen met kinderen. Heeft u zin in een leuke vakantie voor jong en oud? Boek dan snel uw Weekendje Duitsland bij Ferienresort Bad Bentheim.


Bad Bentheim in Nedersaksen

Ferienresort Bad Bentheim ligt in de deelstaat Nedersaksen. Nedersaksen is ideaal voor een Weekendje weg in Duitsland. Mooie landschappen en bezienswaardigheden als historische steden. Daarnaast is Nedersaksen de enige deelstaat met zee en bergen in bezit. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, in Nedersaksen vindt u de ideale vakantie. In het noorden ligt de Noordzee voor een leuke vakantie aan het strand. In het zuiden heb je diverse middengebergte welke uitermate geschikt zijn om te wandelen, mountainbiken of bijvoorbeeld skiën. Kortom, een prachtige omgeving rondom ons park.

In deze prachtige deelstaat ligt het charmante kuurstadje Bad Bentheim. Bad Bentheim staat bekend als een modern kuuroord met diverse zwem- en wellness resorts. Leuk voor mensen op zoek naar een vitaalvakantie. Maar Bad Bentheim heeft meer te bieden. Leuke musea, spectaculaire evenementen zoals het Ridderfeest, de Boerenmarkt of Weihnachtsmarkten. Met een Weekendje weg Duitsland in Bad Bentheim komt u heerlijk tot rust!

Weekendje weg DuitslandWeekendje weg DuitslandWeekendje weg DuitslandWeekendje weg Duitsland

Duitsland, fiets en wandelland

Met een Weekendje weg Bad Bentheim bent u tevens verzekert van een prachtig gebied voor mooie fiets- en wandelroutes. Op ons vakantiepark in Duitsland hebben wij een fietsenverhuur zodat u zelf geen fietsen hoeft mee te nemen. Er zijn diverse mooie routes in de omgeving welke u door heel Bad Bentheim geleiden. Tijdens de routes komt u mooie bezienswaardigheden tegen zoals het dorpje Gildehaus. Hier kunt u ook de Oostmolen en het geologische openluchtmuseum bezoeken. In Bad Bentheim kunt u tevens diverse rondleidingen lopen met een gids. Loop met de nachtwacht mee of maak een wandeling op de burcht en door de stad. Ook zijn er speciale wandelingen geschikt voor kinderen. Als ridder kunnen zij de burcht verkennen en de historie echt beleven. Doordat Ferienresort Bad Bentheim in een prachtige omgeving ligt, beleeft u zeker een fantastische vakantie op dit vakantiepark in Bad Bentheim!

Heeft u al zin gekregen in een heerlijk Weekendje weg Duitsland? Zoek & Boek dan snel één van onze luxe accommodaties en kom genieten van het prachtige Duitsland in het kuurstadje Bad Bentheim!