Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Adventure King

  • Regio: Overijssel
  • Plaats: De Lutte

Net over de grens, in Overijssel, bevindt zich Adventure King, een bedrijf dat zich specialiseert in allerlei spannende outdoor activiteiten. Ideaal voor een avontuurlijk dagje uit! Er zijn activiteiten in de categorieën op ’t land, in de lucht en op ’t water en tevens zijn er arrangementen beschikbaar voor groepen. Zo kunt u boogschieten, kickbiken, mountainbiken, een speurtocht doen, kanoën, vlotvaren, abseilen, en zelfs een ballonvaart doen! Natuurlijk worden er nog veel meer activiteiten aangeboden. Op de website vindt u alle acitiviteiten en prijzen. Let op: bij de meeste activiteiten staat een minimum aantal deelnemers. Bent u hongerig geworden na een dag vol spannende activiteiten? Dan kunt u terecht in restaurant Florilympha, direct naast het kantoor. Een paar honderd meter verder, aan de oevers van de Dinkel, ligt paviljoen ’t Lutterzand. Bij beide restaurants kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch, een barbecue en diverse buffets.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.