Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Rock'n Pop Museum

  • Regio: Nedersaksen
  • Plaats: Gronau

In Gronau, op ongeveer een halfuurtje rijden vanaf Ferienresort Bad Bentheim, bevindt zich het Rock ’n Pop Museum. In dit unieke museum wordt u omringd door muziek en geluid. Hier beleeft u een tijdreis door de popcultuur van de 20e eeuw aan de hand van video’s, films en geluidsfragmenten. Stap eens onder de geluidsdouches of in der klanktunnel. Hier wordt luisteren naar geluid en muziek een hele nieuwe ervaring! Kids kunnen hun eigen videoclip maken in het klanklaboratorium. In het Rock ’n Pop Museum beleeft u plezier voor het hele gezin. De tentoonstelling binnen het museum is chronologisch opgebouwd. Het begint met de kamermuziek die aan het einde van de 19e eeuw zeer populair was. De verschillende genres binnen de populaire muziek worden vormgegeven aan de hand van bands, musici en belangrijke gebeurtenissen. Ga op ontdekkingsreis en ontdek de interessante memorabilia van bekende artiesten, zoals een hemd van Jimi Hendrix. Entree tot het museum kost voor volwassenen €8,50 per persoon. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang. U kunt op de website online tickets kopen en een rondleiding (€3,- per persoon, enkel op zaterdagen en zondagen om 15.00) reserveren.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.