Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Rust, natuur, en wellness: u vindt het allemaal bij Ferienresort Bad Benheim. Dit luxe vakantiepark is gelegen in de gelijknamige stad en kuuroord Bad Bentheim in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Deze stad is rijk aan een interessante geschiedenis en beschikt over een prachtige natuurlijke omgeving. Het glooiende landschap met bossen, pittoreske dorpjes en een imposante burcht ademen één en al geschiedenis. Op het park blijft u in historische sferen door de traditionele luxe villa’s en het stijlvolle centrumgebouw, die omringd zijn door eeuwenoude bomen. Dankzij de uitgebreide faciliteiten op het park, de prachtige omgeving en het brede aanbod van voorzieningen in uw vakantiewoning komt u tijdens uw vakantie op Ferienresort Bad Bentheim volledig tot rust. Voor nog meer ontspanning maakt u gebruikt van het aanbod van ons eigen beautysalon Pure Silk. Kortom: een vakantie op Ferienresort Bad Bentheim is ultiem genieten.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.