Reviews

Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 15.772 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben een lekker rustig verblijf gehad.

rating-pie

Naam: Nely Biemond
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Altijd heel prettig!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

ruim opgezet park met mooie huizen

rating-pie

Naam: E Schuit
Datum: 27 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een heerlijke week gehad , In het weekend waren de kinderen en kleinkinderen er ook bij .Wat wij erg jammer vonden is dat het kinderbedje een erg slap matras had . Wij hadden er voor gekozen om zelf ons beddengoed mee te nemen , tot onze verbazing was er in de slaapkamer een 2 persoons matras. Toen wij bij de receptie kwamen om een onderlaken te huren kregen wij te horen dat het ook voor hun een verrassing was dat er een 2 pers matras op lag en dat dat zeker tot maart zou duren voor er 2 pers lakens beschikbaar waren .Wij kregen heel goed bedoeld 2 losse 1 persoons lakens mee , maar dat slaapt voor geen meter je kan de lakens niet om je matras doen.
Verder hebben wij het super gehad , vriendelijke medewerkster , helemaal top

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Voor herhaling vatbaar

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was een fijne vakantieverblijf, de medewerkers aan de services point, email en telefoon waren erg vriendelijk en behulpzaam. Faciliteiten ware prima en de locatie top. De prijs-kwaliteit verhouding was super.

rating-pie

Naam: Ajg Veldman
Datum: 25 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben een plezierige week gehad in Bad Bentheim

rating-pie

Naam: J Pompies
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi rustig park huisje (vernieuwd) was mooi groot en schoon wij hebben het erg naar ons zin gehad. Kwamen voor het huisje met sauna en dat was top park zelf zag er ook netjes uit

rating-pie

Naam: Marlin Bent
Datum: 24 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Huisje ruim en privacy. Echter niet goed schoon, stoffig, bank erg beschadigt en hard. Geen kussens aanwezig id bank voor comfort. Geen filtjes onder de stoelen.
Heerlijke buitenruimte om de accommodatie, keuken perfect, bedden prima, badkamers perfect.

Betere schoonmaak en nieuwer meubilair.

rating-pie

Naam: I. Kock
Datum: 23 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Positief. Klantvriendelijk, zeker een park om nogmaals heen tegaan.
Mooie ruime huisjes. Prettig vertoeven, je voelt je gelijk op vakantie.
Al het personeel waar wij, op welke manier dan ook, mee te maken kregen waren zeer vriendelijk. Complimenten.