Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.945 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.7
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    7.8
  • Schoonmaak
    7.5
  • Service point
    8.6
  • Supermarkt
    7.5
  • Vakantieverblijf
    8.1

Bekijk 3.945 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024

Wij hebben in een harmonisch rustige omgeving in een voor ons van alle gemakken voorzien huisje onze vakantie hebben mogen beleven.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024

Op zich prima tevreden. Wel viel me op dat er op het park op sommige plaatsen groepen samenkwamen in een huisje en daar behoorlijk luidruchtig waren tot vroeg in de ochtend. Persoonlijk hier gelukkig geen last van gehad.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Ina Lammertink
Datum: 27 mei 2024

Prettig. Prachtig park.

Attentiepunt voor huisje 202-203
Tv werkte niet goed en mieren in beneden slaapkamer links. ( 2 lokdoosjes neergezet)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Andre
Datum: 27 mei 2024

Het bestek in de lade was niet schoon. Er zat nog boter aan de messen. Dit kan echt niet

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Harrie Verhoef
Datum: 27 mei 2024

We hebben een fantastisch weekend gehad, super mooi huisje met zowel in als rond het huisje veel leefruimte

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Hennie Veldhuizen
Datum: 25 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    5
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 mei 2024

Een prachtig en mooi onderhouden park waar ik me elke keer weer op verheug.dank er voor

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.