Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14.386 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Oké verblijf. Weinig sfeer. Vriendelijkheid horeca kan echt beter. Zeer beperkte supermarkt. Speeltuinen voor de kids vallen tegen. Huisje sfeerloos. Sauna kapot. Schoonmaak uiteraard niet ideaal. Wasmachine was top.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Naam: Chantal Doornbos
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Jammer dat je bij aankomst bij het service point meteen ziet dat alle stoelen stuk zijn. Die oogde niet heel netjes en krijg je meteen onverzorgd beeld van. Voor een kindvriendelijke accomodatie waren er nog wel echt verbeterpunten. Tafels met hoeken, eettafel met staal eronder, als je een dreumes hebt die gaat staan en lopen is die niet heel kindvriendelijk. Alleen een traphekje boven aan de trap. Het ledikant en commode in de kleinste kamer. Babybad ergens onder het trappengat. Losse snoeren van de lampen en radio. Erg hoge afstap om vanuit het huisje de tuin in te gaan. Zelfs voor volwassenen moet je hier goed om denken. De woning was alleen gericht op 1 baby .. terwijl wij ook een peuter mee hadden. Denk aan wc verkleiner etc.
Het is dat er een box, kinderstoel, babybadje ergens achterin lag en een ledikant en commode aanwezig waren. En boven in 1 slaapkamer een schilderijtje hing van Koos Konijn. Waar nog geen eens het ledikant stond, verder was er aan de hele accomodatie niks kindvriendelijke aan qua inrichting en nagedacht over meubels etc. Maar 1 setje voor eten en drinken.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Rustige vakantie park
Relaxed

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een heerlijke week gehad.

Naam: Kris Boon
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Een zeer rustig en verzorgd vakantiepark

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een fijne vakantie gehad, genoten van de rust op het park, onze kinderen hebben zich goed vermaakt op de speeltoestellen en het zwembad en dan zijn wij als ouders ook snel tevreden.

Naam: S De Jong
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De kinderen en ik hebben ons erg vermaakt op het park. Wij vonden het jammer dat onze vakantie alweer voorbij was. Wij komen zeker nog keer terug.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

super weekend gehad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Na zelf nog even een goede schoonmaak van toiletten en toiletvloeren konden we genieten van de vakantie. Ik denk dat het huisje na vertrek lang niet zo schoon is geweest. Verder vonden we het een mooi huisje met een fijne grote tuin. Dankzij Google maps konden we in de omgeving (ook net buiten de grens) veel bezienswaardigheden vinden voor de kinderen. (Denekamp, Hengelo, Rheine) Het is allemaal binnen 30 minuten te rijden en dat is wel prettig maar ondertussen genieten we in de auto van de mooie omgeving. We hebben in de avond ook een paar keer door het park gewandeld en je kon ook net daarbuiten wandelen. (Maar omdat we niet wisten waar we terecht kwamen hebben we dit niet aangedurfd met de kids) Wat meer info voor kinderen buiten het park zou wel fijn zijn. Omdat we de taal niet goed kennen ga je al snel op zoek naar Nederlandse natuur organisaties zoals OERRR (kabouterpad net over de grens) en dat terwijl Bad-Bentheim zo’n groot bos heeft in de omgeving. Wij zijn niet van die types die de hele dag op het park zijn voor de kids entertainment (al was dit wel goed georganiseerd) maar willen de omgeving verkennen. (Want na een dag kasteel Bad-Bentheim is dat ook wel gezien) Verder genoten van de rust op het park en in de avond hoorde je allerlei beesten (ooievaars, uil) wat heel leuk was om te horen. Bedankt voor deze week!

<