Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Naam: Kim Meininger-Hancock
Datum: 26 februari 2024

We hebben genoten dit weekend op het park, vriendelijk personeel, mooi huisje en mooie omgeving. We komen zeker terug!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Heerlijk ruime bungalows met een mooi terras

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Mooi ruim verblijf!
Gebruik van zwembad ideaal.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Jenny Veldhuizen
Datum: 26 februari 2024

Voor de tweede keer een heel prettig verblijf begaf gehad op het park. Het huisje kan wel een update gebruiken, maar het was een fijn verblijf.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Wendy
Datum: 26 februari 2024

Mooi aangelegd park net over de grens in Duitsland, maar direct een vakantiegevoel. Sfeervolle, stenen huizen in een mooi opgezet park met voldoende groen. Voor de kleintjes genoeg speeltuintjes en bij iedere woning voldoende parkeergelegenheid. Onze 4-persoonswoning met 2 slaapkamers en 2 badkamers was ruim, comfortabel en zeer schoon. Silvia en de andere medewerkers van het servicepunt zijn altijd vriendelijk en ook ons probleem bij aankomst met onze defecte cv ketel is binnen een paar uur opgelost. Zeker een aanrader en we komen snel weer terug met mooi weer, zodat we ook lekker buiten kunnen zitten bij ons huisje!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

We hadden een gerenoveerd huisje, alles zag er prima netjes en verzorgd uit! Enige nadeel is wel dat de banken écht heel slecht zitten. In de zomer zit je veel buiten, maar we hadden niet het beste weer waardoor je veel binnen zit en dan zijn die banken toch echt een heel groot minpunt. Verder alles prima en goed verzorgd, het was niet voor niets de 4e keer dat we naar het park zijn geweest.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: E Pouwels
Datum: 26 februari 2024

Verrassend ruime huisjes vriendelijk park

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Heerlijke vakantie gehad. Mooie omgeving, schoon en kindvriendelijk huisje. Van álle gemakken voorzien! In en uitchecken verliep soepel. Park is schoon, ruim opgezet, groen en biedt veel voor kinderen!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

De bowlingbaan wil niet echt meer de kegels vallen steeds om. En de bedden in huisje zijn wat verouderd. Verder prima verblijf gehad.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Heerlijk. Schoon en ruim en leuk ingericht huis. Klantvriendelijk personeel en heerlijk gegeten.
We komen zeker terug

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.