Bungalow Duitsland

Op Ferienresort Bad Bentheim verblijf je in en ruim opgezette bungalow Duitsland welke gegroepeerd staan in hofjes tussen oude bomen. Dit brengt een erg gezellige sfeer met zich mee. De accommodaties bieden maar liefst ruimte voor 14 personen. Hier kun je gezellig met de hele familie in één bungalow verblijven.

Ferienresort Bad Bentheim

Het park is ideaal voor een luxe en rustige vakantie. Het is mooi opgebouwd onder architectuur en straalt een unieke sfeer uit. Op vakantie bij onze oosterburen is ideaal. Niet ver weg en toch in het buitenland. Wil je naar Duitsland? Kies dan voor Bad Bentheim. Dit historische plaatsje is erg mooi en er zijn voldoende leuke uitstapjes in de omgeving. Met een bungalow Duitsland op Bad Bentheim ga jij zeker een heerlijke tijd tegemoet!

Ontdek onze accommodaties

Faciliteiten op het park

Op het park zijn er voldoende faciliteiten. Kinderen kunnen spelen in de indoorspeeltuin of spelen een potje minigolf. Als gasten van ons park heb je tevens eenmalig gratis toegang tot het Bentheimer Badepark tegenover het park. Ook zijn er diverse horecavoorzieningen voor een lekker hapje en drankje. Ben je toe aan het echte vakantiegevoel? Boek dan snel één van onze vakantiebungalows Duitsland.

Ontdek onze faciliteiten

Prachtige omgeving

De Grafschaft Bad Bentheim is ideaal voor een vakantie in Duitsland. Het ligt dichtbij Nederland maar heeft een mooie lange geschiedenis. Het plaatjes heeft karakteristieke kinderkopjes en smalle steegjes. Rondom Ferienresort Bad Bentheim vind je een landschap van heide, hoog- en laagveen en beboste heuvelruggen. Uitermate geschikt voor een mooie fiets- of wandeltocht. Onderweg kom je historische bezienswaardigheden tegen zoals kasteel Bad Bentheim. Daarnaast staat Bad Bentheim bekend als kuuroord met vele wellnessmogelijkheden. De omgeving van het park is prachtig en biedt voor ieder wat wils.

Ontdek de omgeving