Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bungalow Nedersaksen

Bad Bentheim is niet alleen een geweldig kuuroord, maar ook een heerlijke plek om vakantie te vieren. Deze bungalows in Nedersaksen op Ferienresort Bad Bentheim zijn een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken, te genieten van de verschillende wellnessmogelijkheden of om actief bezig te zijn. De bungalows in Nedersaksen liggen maar op 10 kilometer van de Nederlandse grens, ter hoogte van Oldenzaal, maar het lijkt wel of u in een hele andere wereld terechtkomt. Hier waant men zich soms even terug in de tijd en genieten alle leeftijden van een wandeling in de idyllische omgeving. Verdwalen kunt u nooit, want het indrukwekkende kasteel op de kalksteenrotsen van Bad Bentheim torent altijd hoog boven het schitterende landschap uit.

Even terug in de tijd vanuit uw bungalow in Nedersaksen

Bad Bentheim is een gezellig Duits bergstadje waar nog veel van het oude en rijke verleden bewaard is gebleven. Oude smalle steegjes, karakteristieke huizen en natuurlijk het bijna 1000 jaar oude Kasteel Bentheim. Een keer per jaar zijn hier de gezellige Ridderspelen. Bad Bentheim is omringd met een schitterende natuur en historie. Met de ‘Grafschafter Spurensuche’ of de ‘Grafschafter Fietsentour’ kunt u een groot deel hiervan ontdekken. Maar ook een wandeling in het Bentheimer Hute- en Schneitelwald met een ranger is erg leuk. Een uitstapje naar het dierenpark Nordhorn of de mooie provinciestad Munster bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden.

Genieten in de comfortabele accommodaties

Toch hoeft u niet altijd van Ferienresort Bad Bentheim af om te genieten tijdens de vakantie in een bungalow in Nedersaksen. Allereerst zijn er de comfortabele accommodaties. Ze zijn omringd met oeroude bomen en een schitterende natuur. Er zijn verschillende typen accommodaties en sommige zijn geschikt voor maximaal 14 personen. In de accommodatie vindt u alle moderne gemakken, zoals een vaatwasser, een ligbad, vloerverwarming, waterkoker, televisie en berging. Bij sommige typen treft u zelfs een eigen sauna of wasmachine aan. Daarnaast zijn er ook nog de speciale kindvriendelijke accommodaties, met kinderstoel, box, kinderbad en een campingbedje met deken. De accommodaties zijn uitgevoerd in de traditionele bouwstijl.

Er zijn genoeg faciliteiten bij de bungalows in Nedersaksen

Heeft u geen sauna in de accommodatie van uw bungalow in Nedersaksen? Dat is geen probleem want er zijn ook wellness- en beauty faciliteiten op het park. Daarnaast vindt u op het vakantiepark ook een bowlingbaan, midgetgolf, een supermarkt, horecagelegenheden, een lasergame en nog veel meer faciliteiten. Voor de kinderen zijn er voldoende indoor en outdoor speelplekken, een speciale Kids Club en natuurlijk ook de gratis Wifi. Maar er bestaat tevens de mogelijkheid om met zijn allen deel te nemen aan de gratis sport- en animatiefaciliteiten. Naast het vakantiepark ligt het gemeentelijke overdekte zwembad, de gasten van het park kunnen hier de eerste keer gratis gebruik van maken. Op het vakantiepark kunt u ook fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes en het fietsseizoen wordt ieder jaar officieel geopend met een feestelijke gebeurtenis, namelijk het ‘Anfietsen’. In Bad Bentheim is eigenlijk altijd wel wat te doen, zoals een kerstmarkt, een voorstelling in het openluchttheater of gewoon een traditionele Gaststätte bezoeken voor een kopje koffie een heerlijke ‘kuchen’.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.