Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Familievakantie

Opa & oma, ouders en kinderen: op Ferienresort Bad Bentheim is het volop plezier voor drie generaties. Beleef een prachtige familievakantie en geniet met zijn allen van comfort, luxe, ontspanning, vermaak én elkaar!

Luxe en compleet verzorgde bungalows

Onze luxe en compleet verzorgde bungalows zorgen voor een onvergetelijke vakantie. De accommodaties op het vakantiepark zijn ruim opgezet en gegroepeerd in hofjes. Dit brengt een erg gezellige sfeer met zich mee, maar u heeft toch een eigen plekje voor de rustige momenten.

Ontdek onze accommodaties

Van alle gemakken voorzien

Het park is van alle gemakken voorzien. Voor uw boodschappen kunt u terecht in de Food Market. ’s Avonds kunt u heerlijk met de hele familie dineren in het restaurant. Overdag worden er verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd bij de Kids Club. Daarnaast beschikt het park over bowlingbanen, een indoorspeeltuin, minigolf en speeltuinen met speelveldjes.

Ontdek onze faciliteiten

Een prachtige omgeving

Een verblijf op Ferienresort Bad Bentheim biedt vele leuke mogelijkheden en dagjes uit in de omgeving. Zo kunt u de prachtige omgeving buiten het park eenvoudig per fiets verkennen, welke u op het park kunt huren. Het park is ideaal gelegen in een veelzijdige omgeving. In het stadje Bad Bentheim beleeft u elke dag het ultieme vakantiegevoel. Het stadje heeft karakteristieke kinderkopjes en smalle steegjes, kortom één en al cultuur en historie! Tevens zijn er diverse dagjes uit in de omgeving voor kinderen waardoor Ferienresort Bad Bentheim de perfecte uitvalsbasis wordt voor jullie familie vakantie in Duitsland!

Ontdek de omgeving