Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Groepsvakantie

Wat is er nu leuker dan met een grote groep op vakantie te gaan? Gezellig met de hele familie in een villa, of misschien met een grote groep vrienden heerlijk op vakantie. De luxe groepsaccommodaties op Ferienresort Bad Bentheim zijn van alle gemakken voorzien, zodat je rustig kunt genieten van jouw groepsvakantie!

De ideale locatie

Voor een groepsvakantie is Ferienresort Bad Bentheim een leuke locatie om te overwegen. Er is namelijk voor iedereen wel iets te doen. Geniet van de prachtige omgeving en ontdek de mooiste plekjes door een wandel- of fietsroute te volgen. Of ga tijdens jouw vakantie groepen naar één van de leuke dagjes uit in de omgeving.

Ontdek de omgeving

Luxe groepsverblijven voor de perfecte groepsvakantie

De accommodaties op Ferienresort Bad Bentheim zijn zeer geschikt voor een groeps vakantie. Er zijn al villa’s vanaf 9 personen, en zelfs een villa voor 14 personen. De luxe villa’s zijn allemaal vrijstaand en hebben een luxe inrichting. Een aantal villa’s is zelfs uitgerust met een eigen sauna! Het komt je niets tekort tijdens een vakantie groep!

Ontdek onze accommodaties

Genieten op Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim is voorzien van leuke faciliteiten voor een ideale groeps vakantie. Er is een restaurant waar je à la carte kunt eten, of kunt genieten van een heerlijk buffet. Er kan ook een fiets worden gehuurd, zodat je de omgeving kunt gaan ontdekken. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen: er is een indoor-speeltuin, er zijn bowlingbanen aanwezig en er is een recreatieprogramma. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken op de groepsvakantie.

Ontdek de faciliteiten
<