Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Groepsvakantie

Wat is er nu leuker dan met een grote groep op vakantie te gaan? Gezellig met de hele familie in een villa, of misschien met een grote groep vrienden heerlijk op vakantie. De luxe groepsaccommodaties op Ferienresort Bad Bentheim zijn van alle gemakken voorzien, zodat u rustig kunt genieten van uw groepsvakantie!

De ideale locatie

Voor een groepsvakantie is Ferienresort Bad Bentheim een leuke locatie om te overwegen. Er is namelijk voor iedereen wel iets te doen. Geniet van de prachtige omgeving en ontdek de mooiste plekjes door een wandel- of fietsroute te volgen. Of ga tijdens uw vakantie groepen naar één van de leuke dagjes uit in de omgeving.

Ontdek de omgeving

In de omgeving van Ferienresort Bad Bentheim zijn een aantal leuke dagjes uit te beleven op een vakantie groepen. Bezoek bijvoorbeeld eens Kasteel Bentheim, de grootste hoogteburcht van Noordwest-Duitsland. Of kom helemaal tot rust in het Bentheim Mineral Therme. Met drie baden, een saunalandschap en extra’s zoals zonnebanken kun je even ontsnappen van de drukte die een groepsvakantie met zich mee kan brengen.

Luxe groepsverblijven voor de perfecte groepsvakantie

De accommodaties op Ferienresort Bad Bentheim zijn zeer geschikt voor een groeps vakantie. Er zijn al villa’s vanaf 9 personen, en zelfs een villa voor 14 personen. De luxe villa’s zijn allemaal vrijstaand en hebben een luxe inrichting. Een aantal villa’s is zelfs uitgerust met een eigen sauna! Het komt u niets tekort tijdens een vakantie groep!

Genieten op Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim is voorzien van leuke faciliteiten voor een ideale groeps vakantie. Er is een restaurant waar u à la carte kunt eten, of kunt genieten van een heerlijk buffet. Er kan ook een fiets worden gehuurd, zodat u de omgeving kunt gaan ontdekken. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen: er is een indoor-speeltuin, er zijn bowlingbanen aanwezig en er is een recreatieprogramma. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken op de groepsvakantie.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.