Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Nedersaksen

Vakanties in Nedersaksen zijn even een stapje terug in de geschiedenis, maar natuurlijk wel met alle gemakken van de huidige tijd. Het ligt slechts 10 kilometer over de Nederlandse grens maar het glooiende landschap met de oerbossen, de imposante burcht en de pittoreske dorpjes laten nog veel van het verleden zien. Bad Bentheim is een van die Duitse bergstadjes waar het verleden goed bewaard is gebleven, maar daarnaast is staat het plaatsje ook bekend om zijn kuuroorden. Op Ferienresort Bad Bentheim komt u weer terug in het heden, hier zijn de accommodaties van alle moderne gemakken voorzien.

Geniet van het vakantiecomfort tijdens de vakanties in Nedersaksen

Toch ervaart u op het park ook dat speciale gevoel. De traditionele villa’s en het stijlvolle centrumgebouw worden namelijk omringd door eeuwenoude bomen. In de accommodaties en op het park vindt u alle moderne voorzieningen, zoals gratis WiFi, de lasergame en de bowlingbanen. Voor de kinderen is er de speciale Kids Club met Koos Konijn, indoor en outdoor speeltuinen en gratis sport- en animatieactiviteiten. Maar u kunt ook gaan minigolfen of lekker zwemmen in het naastgelegen gemeentelijk zwemparadijs met verschillende binnen- en buitenbaden. De eerste keer is de toegang gratis. Ook de accommodaties zijn volledig afgestemd op een relaxte vakantie in Nedersaksen. De accommodaties hebben een ligbad, een vaatwasser, een tuin met tuinmeubilair en sommige typen hebben zelfs een sauna en/of een wasmachine. U heeft uw eigen parkeerplaats bij uw vakantievilla.

Een heerlijke plek voor wellnessliefhebbers

Misschien is het een goed idee om tijdens uw vakantie in Nedersaksen de auto af en toe te laten staan. Op het park kunt u fietsen huren en de omgeving verkennen. Bentheim is een leuk stadje met oude smalle straatjes en steegjes en overal ziet u de karakteristieke huizen. Ook het bijna 1000 jaar oude Kasteel Bentheim is zeer bijzonder. De zandsteenrotsen waar het kasteel op gebouwd is, zijn kenmerkend voor de omgeving. Er is zelfs een Bentheimer Zandsteenmuseum. Daarnaast is Bad Bentheim een perfecte bestemming voor de wellness liefhebbers, dat kan zowel in de Bentheimer Mineral Therme als in het BadePark Bentheim en die laatste optie is ook leuk voor de kinderen. Bad Bentheim heeft ook veel evenementen, zoals het ‘Anfietsen’ wat het fietsseizoen inluidt en de Ridderspelen in de oude burcht.

Tijdens vakanties in Nedersaksen de omgeving verkennen

Er zijn ook genoeg leuke opties voor uitstapjes, zowel in Nederland als in Duitsland. In Overijssel kunt u bijvoorbeeld naar Adventure King of u kiest voor Smakelijk Fietsen. In het Bentheimer Hute- en Schneitelwald kunt u zelfs op pad met een ranger om de natuur te ontdekken. Maar ook een wandeling in het Bentheimer Wald is een aanrader of gewoon een koffie met zo’n heerlijke ‘kuchen’ nemen in een traditionele Gaststätte. Een dagje naar het Dierenpark Nordhorn, de mooie stad Munster of de Isterberg zijn natuurlijk ook leuke opties voor het hele gezin. De dag afsluiten met een ‘Weissbier’ en een ‘bratwurst’ kan zowel op het vakantiepark als in een van de gezellige plaatsjes. Tenslotte horen deze streekproducten wel bij u vakantie in Nedersaksen.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.