Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiewoning Duitsland

Op Ferienresort Bad Bentheim beleeft u een compleet verzorgde vakantie in het noorden van Duitsland. Op vakantie in het buitenland maar niet te ver weg van huis. De ideale keuze. Bad Bentheim is een charmant kuurstadje waar u kunt genieten van het echte Duitsland. Een vakantiewoning Duitsland op Bad Bentheim brengt luxe en comfort met zich mee. De accommodaties zijn gebouwd onder architectuur en gegroepeerd in hofjes tussen bomen van honderden jaren oud. Hier komt u helemaal tot rust in uw bungalow in Duitsland!

Vrijstaande villa’s

De vakantiewoningen Duitsland zijn van alle gemakken voorzien en liggen in leuke hofjes bij elkaar. Een eigen plekje maar toch gezellig bij elkaar. Onze accommodaties zijn beschikbaar tot maar liefst 14 personen. Ook met grote groepen kunt u in één groepsaccommodatie verblijven en hoeft u niet te lopen tussen verschillende accommodaties.

Plezier voor jong en oud

Op Ferienresort Bad Bentheim zijn er leuke faciliteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen spelen in de Koos Kids Club of in de indoorspeeltuin. Hiernaast zijn er bowlingbanen, minigolf en speeltuinen met speelveldjes. Tegenover het park ligt het gemeentelijk overdekt zwembad waar u heerlijk kunt zwemmen. Als gast van Ferienresort Bad Bentheim heeft u eenmalig gratis toegang tot het zwembad. Gaat u liever de omgeving verkennen? Huur dan een fiets op het park en ga erop uit. Met een vakantiewoning Duitsland bent u op Bad Bentheim aan het juiste adres.

Vakantiewoning Duitsland voor een leuke prijs

Wilt u graag een weekendje weg in Duitsland? Kijk dan snel bij onze aanbiedingen. Op vakantie in Duitsland voor een voordelige prijs. Hier kunt u even al uw zorgen vergeten en het ultieme vakantiegevoel beleven.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.