Weekendje weg Duitsland

Duitsland is onder Nederlanders erg populair voor een korte vakantie zoals een Weekendje weg Duitsland. Er zijn diverse mogelijkheden en het gehele jaar door is het fijn vertoeven in dit veelzijdige land. Duitsland staat voor plezier en ontspanning. Door de prachtige steden, veelzijdige cultuur en fascinerende natuur is er voor ieder wat wils. In de winter is Duitsland een veelgeliefde wintersportbestemming. Door de gezellige dorpjes en korte pistes ideaal voor gezinnen met kinderen. Heb je zin in een leuke vakantie voor jong en oud? Boek dan snel jouw Weekendje Duitsland bij Ferienresort Bad Bentheim.

Bad Bentheim in Nedersaksen

Ferienresort Bad Bentheim ligt in de deelstaat Nedersaksen. Nedersaksen is ideaal voor een Weekendje weg in Duitsland. Mooie landschappen en bezienswaardigheden als historische steden. Daarnaast is Nedersaksen de enige deelstaat met zee en bergen in bezit. Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, in Nedersaksen vind je de ideale vakantie. In het noorden ligt de Noordzee voor een leuke vakantie aan het strand. In het zuiden heb je diverse middelgebergtes, die uitermate geschikt zijn om te wandelen, mountainbiken of bijvoorbeeld skiën. Kortom, een prachtige omgeving rondom ons park.

Ontdek de omgeving

Ferienresort Bad Bentheim

Tijdens een Weekendje weg Duitsland is een verblijf op dit park een geschikte keuze. Dit nieuwe park bestaat uit luxe villa’s welke gegroepeerd zijn in hofjes tussen bomen. Dit garandeert een verblijf in een natuurrijke omgeving. Het park biedt een luxe en comfortabele vakantie en richt zich vooral op familievakanties. Het park heeft leuke faciliteiten voor jong en oud. Voor een verblijf voor een scherpe prijs kun je gebruik maken van onze spectaculaire aanbiedingen. Maak jouw Weekendje weg Duitsland compleet met een verblijf op Ferienresort Bad Bentheim.

Boek je ideale vakantie