Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Buffetrestaurant
  • Eetcafé/bar
  • (á la carte) Restaurant

In het hart van Ferienresort Bad Bentheim vind je het centrumgebouw, de plek waar naast de bowlingbaan, het speelparadijs en alle andere faciliteiten ook de eet- en drinkgelegenheden van het park zijn ondergebracht. Bezoek na het midgetgolfen het terras voor een drankje, terwijl je de score optelt en bekend maakt wie er gewonnen heeft!

Een dag wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van Ferienresort Bad Bentheim is zeer bevorderlijk voor de trek. Een dag in de natuur maakt hongerig. Daarom kun je op Ferienresort Bad Bentheim lekker aanschuiven in het restaurant voor een heerlijke maaltijd van de kaart. Heb je grote trek of weet je nog niet wat je wilt eten? In ons buffetrestaurant kies je helemaal zelf wat je wilt eten en in welke hoeveelheid.

Hen je zin in een borrel voor de maaltijd, of wil je juist na het eten gezellig wat drinken met zijn allen? Bij de bar kun je terecht voor een drankje en een borrelgarnituur voor de lekkere trek. Hier kun je tevens onder het genot van een drankje wachten tot de kids klaar zijn met spelen bij de Kids Club of in de indoor-speeltuin.

Eet je liever in uw accommodatie, maar dan zonder dat je zelf hoeft te koken? Ook het afhalen van maaltijden is op het park een mogelijkheid!

<