Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Buffetrestaurant
  • Eetcafé/bar
  • (á la carte) Restaurant

In het hart van Ferienresort Bad Bentheim vindt u het centrumgebouw, de plek waar naast de bowlingbaan, het speelparadijs en alle andere faciliteiten ook de eet- en drinkgelegenheden van het park zijn ondergebracht. Bezoek na het midgetgolfen het terras voor een drankje, terwijl u de score optelt en bekend maakt wie er gewonnen heeft!

Een dag wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van Ferienresort Bad Bentheim is zeer bevorderlijk voor de trek. Een dag in de natuur maakt hongerig. Daarom kunt u op Ferienresort Bad Bentheim lekker aanschuiven in het restaurant voor een heerlijke maaltijd van de kaart. Heeft u grote trek of weet u nog niet wat u wilt eten? In ons buffetrestaurant kiest u helemaal zelf wat u wilt eten en in welke hoeveelheid.

Heeft u zin in een borrel voor de maaltijd, of wilt u juist na het eten gezellig wat drinken met zijn allen? Bij de bar kunt u terecht voor een drankje en een borrelgarnituur voor de lekkere trek. Hier kunt u tevens onder het genot van een drankje wachten tot de kids klaar zijn met spelen bij de Kids Club of in de indoor-speeltuin.

Eet u liever in uw accommodatie, maar dan zonder dat u zelf hoeft te koken? Ook het afhalen van maaltijden is op het park een mogelijkheid!

<