Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Speciaal voor kinderen

 • Sport-/speelveld(en)
 • Bowlingbanen
 • Indoor-speeltuin
 • Minigolf
 • Recreatieprogramma
 • Speeltuin(en)
 • Activiteitenhonk/Koos Kids Club

Ferienresort Bad Bentheim biedt ook voor de jongste gasten voldoende vermaak. In het hart van het park vindt u het centrumgebouw, waar de indoor-speeltuin gevestigd zit. Bij slecht weer kunnen de kids zich hier uitstekend uitleven op de diverse toestellen en klimapparaten. Ook is hier een bowlingbaan te vinden, waar u met de hele familie terecht kunt voor een gezellig potje bowlen.

Speciaal voor kinderen is er de Koos Kids Club. Koos Konijn, de officiële parkmascotte van Ferienresort Bad Bentheim, organiseert elke dag de leukste en gezelligste activiteiten voor onze jongste gasten. ’s Morgens is er een Wake Up Route over het park, waarbij Koos de kinderen wakker maakt om gezellig te komen spelen. Overdag wordt er geknutseld, gezongen en gedanst. In de avonden organiseert Koos ook wel eens een mini-disco, waar de leukste liedjes voorbij komen en het iedere keer weer een spetterend feest is. Op de website van Koos Konijn kunt u alvast kennis maken met dit vrolijke konijntje.

Naast het centrumgebouw vindt u de minigolfbaan. Hier kunt u met uw gezin een wedstrijdje spelen. Wie slaat de bal het snelste langs de hindernissen het putje in? Op het park bevindt zich tevens een buitenspeeltuin, die centraal is gelegen. Hier kunnen de kids nieuwe vriendjes maken en lekker spelen. Tegenover het centrumgebouw is ook een sport- en speelveld ingericht. Dit veld is bij uitstek geschikt om een potje te voetballen.

Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode tussen 4 november 2019 tot 20 december 2019, 6 januari 2020 tot 14 februari 2020, 2 maart 2020 tot 3 april 2020, 9 november 2020 tot 18 december 2020 en 4 januari 2021 tot 8 januari 2021 gedurende de midweek, de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.

Bekijk het sport- en animatieprogramma

 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.