Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad

  • 60-meter lange glijbaan
  • Binnenbad met stroomversnelling
  • Diverse sauna's (tegen betaling)
  • Massagedouches
  • Buitenbad met grote ligweide en duikplanken
  • Stroomversnelling
  • Kinderbad met fontein, waterval en glijbaan

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het zwembad momenteel gesloten.

Wanneer u op Ferienresort Bad Bentheim verblijft kunt u profiteren van gratis toegang tot het BadePark Bentheim. Het zwembad Bad Bentheim is direct tegenover het park gelegen en is makkelijk te bereiken. In het familiebad van BadePark Bentheim kunt u terecht voor een ontspannend of actief dagje zwemmen. Hier kunt u recreatief zwemmen, maar u kunt zich ook laten meevoeren door de stroomversnelling of van de 60 meter lange glijbaan met daglichteffecten roetsjen. Bent u toe aan wat meer ontspanning? Dankzij de massagedouches komt u gegarandeerd tot rust. Ook aan de jongste gasten is gedacht: in een onovertroffen speellandschap met een 'wateregel', fonteinen en een waterval voelen de kids zich letterlijk en figuurlijk als een vis in het water. Natuurlijk vindt u in het speellandschap ook een glijbaan die geschikt is voor jong en oud.

Wilt u helemaal tot rust komen tijdens uw bezoek aan het Bad Bentheim zwembad? Dan kunt u terecht in het saunalandschap van BadePark Bentheim. Hier kunt u de dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten. Het saunalandschap bestaat uit een binnengedeelte en een buitengedeelte. In het binnengedeelte vindt u een Finse sauna met een hoge temperatuur van 90 graden en een stoomsauna van 45 graden die dankzij bijzonde licht- en geureffecten voor een bijzondere beleving zorgen. Buiten vindt u de stegsauna van 100 graden, een grondsauna van 80 graden en een panoramasauna (met prachtig uitzicht) van 60 graden.

Tijdens de zomer kunt u heerlijk ontspannen op de grote ligweide die bij het ruime buitenbad gelegen is. Het buitenbad wordt op natuurlijke wijze bewerkt en gereinigd en is daardoor vrij van chloor. Ideaal voor de hete zomerdagen!

<