Zwembad

  • 60-meter lange glijbaan
  • Binnenbad met stroomversnelling
  • Diverse sauna's (tegen betaling)
  • Massagedouches
  • Buitenbad met grote ligweide en duikplanken
  • Stroomversnelling
  • Kinderbad met fontein, waterval en glijbaan

Wanneer je op Ferienresort Bad Bentheim verblijft kun je profiteren van gratis toegang tot het BadePark Bentheim. Het zwembad Bad Bentheim is direct tegenover het park gelegen en is makkelijk te bereiken. In het familiebad van BadePark Bentheim kun je terecht voor een ontspannend of actief dagje zwemmen. Hier kun je recreatief zwemmen, maar je kunt zich ook laten meevoeren door de stroomversnelling of van de 60 meter lange glijbaan met daglichteffecten roetsjen. Ben je toe aan wat meer ontspanning? Dankzij de massagedouches kom je gegarandeerd tot rust. Ook aan de jongste gasten is gedacht: in een onovertroffen speellandschap met een 'wateregel', fonteinen en een waterval voelen de kids zich letterlijk en figuurlijk als een vis in het water. Natuurlijk vind je in het speellandschap ook een glijbaan die geschikt is voor jong en oud.

Wil je helemaal tot rust komen tijdens jouw bezoek aan het Bad Bentheim zwembad? Dan kun je terecht in het saunalandschap van BadePark Bentheim. Hier kun je de dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten. Het saunalandschap bestaat uit een binnengedeelte en een buitengedeelte. In het binnengedeelte vind je een Finse sauna met een hoge temperatuur van 90 graden en een stoomsauna van 45 graden die dankzij bijzonde licht- en geureffecten voor een bijzondere beleving zorgen. Buiten vind je de stegsauna van 100 graden, een grondsauna van 80 graden en een panoramasauna (met prachtig uitzicht) van 60 graden.

Tijdens de zomer kun je heerlijk ontspannen op de grote ligweide die bij het ruime buitenbad gelegen is. Het buitenbad wordt op natuurlijke wijze bewerkt en gereinigd en is daardoor vrij van chloor. Ideaal voor de hete zomerdagen!