Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Verhuur

  • Fietsverhuur
  • Funbikes

Heeft u wel zin om de prachtige omgeving van Ferienresort Bad Bentheim te ontdekken, maar geen zin om uw eigen fiets mee te nemen? Geen probleem! Op Ferienresort Bad Bentheim huurt u bij onze eigen fietsenverhuur eenvoudig een fiets. Dat scheelt een hoop gedoe! Er zijn fietsen geschikt voor alle leeftijden. Het is zelfs mogelijk om een elektrische fiets te huren. Trek ontspannen de omgeving in en geniet van al het moois dat de deelstaat Nedersaksen u te bieden heeft. Onderweg zijn er leuke en mooie bezienswaardigheden en genoeg mogelijkheden voor een tussenstop met een hapje en een drankje. Naast fietsen worden er ook funbikes op het park verhuurd.

Prijzen en mogelijkheden bekijken

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.